22.2.08

Brrrr....

18 comments:

Anonymous said...

Παρότι δεν είδα την εκπομπή, η ατάκα αυτή κυκλοφορούσε από χθες το απόγευμα σε SMS... Τι να πω... απέκτησε μάνι μάνι το ύφος του Τάσσου...

Anonymous said...

ε τζαι χέϋ ρε πρόεδρε!

Anonymous said...

Σε παρακαλώ Νούλλη βάλε και τα 4 λεπτά που προηγήθηκαν. Άστο, μην τα βάλεις. Δε συμφέρει.

Noullis said...

ef'oson esheis dynatothta na baleis tziai 'sy, re file, ebre to kommati tziai bale. Men mou mashese yia to ti symferei tziai ti den symferei.

Anonymous said...

They tried to make me vote for
christofiaspapadopouloslillikas,

I say no, no, no...

Anonymous said...

Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και σε ένα άλλο blog που είχε το ίδιο video.

"Παίζει ρόλο να έχεις δει την συζήτηση από την αρχή.
Το κλιπ από μόνο του δίνει άλλες εντυπώσεις κατά την άποψη μου"

Σταρχεία μου said...

Πλιιιιιιζ, δε δέχομαι να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Εκτός κι αν δεν είδες τη συνέντευξη.
Το κωλοσφόντζι του Τάσσου που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος και που έδειξε ήδη ξεκάθαρα τις θέσεις του επιτέθηκε στο Χριστόφια πρώτος και πολύ προκλητικά.
Βλέπω πάρα πολλές συζητήσεις από την αρχή. Τέτοια επίθεση δεν ξαναείδα από δημοσιογράφο. Αν οι κύπριοι δημοσιογράφοι ήταν σαν τους καλαμαράδες ok, αλλά στην Κύπρο που διερωτάσαι αν θέτουν ερώτηση ή γλείφουν, ο Παυλίδης ήταν ξεκάθαρο τι έκαμνεν χτες.

Anonymous said...

Ρεεε Noullis,

Τελικά πάεις να φάεις τζιαι το Γκέμπελς με το videακι σου! Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται!
Ομολογώ πως εγώ δεν παρακολούθησα όλη τη συζήτηση (αλλά μέρος της) τζιαι την εν λόγω φάση δεν την είδα.

Στην αρχή προβληματίστηκα για την αντίδραση (υπεκφυγή) του κυρ-διαχειριστή του blog (του υπεράνω όλων ΜεγαNoulli) στην παράκληση του Ρίψασπις να “… βάλει και τα 4 λεπτά που προηγήθηκαν…”. Ακολούθως ο Fuego με τη θέση του “Παίζει ρόλο να έχεις δει την συζήτηση από την αρχή. Το κλιπ από μόνο του δίνει άλλες εντυπώσεις …”, έβαλε ψύλλους στ’ αφτιά μου μέχρι που ήρθε και η Σταρχεία μου και ξεκαθάρισε το τοπίο με την τοποθέτηση της: “Το κωλοσφόντζι του Τάσσου που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος και που έδειξε ήδη ξεκάθαρα τις θέσεις του επιτέθηκε στο Χριστόφια πρώτος και πολύ προκλητικά.”

Ρεεε Noullis, εν τζιαι είσαι μέσα σε τζιεινους που στέλνουν τούτα ούλλα τα emails σε εν δυνάμει ψηφοφόρους του Χριστόφια; Να ζήσεις τζιαι άξιος ο μισθός σου!
(Ξέρω ότι εν με πάεις αλλά η αλήθειες πρέπει να λέγονται όσο και να καίνε!)

Anef_Oriwn
Παρασκευή 22/2/2008 – 9:33 μ.μ.

AnTonymous said...

Δεν ξέρω ποιός έκανε capture και ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά επειδή και εγώ είδα ολόκληρη την συζήτηση και το τι προηγήθηκε επιβεβαιώνω ότι από μόνο του το clip είναι παραπλανητικό.Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι αυτός που το "έκοψε" και ανέβασε ήξερε που το έκοβε και τι θέλει να περάσει.
Σε συζήτηση που είχα για το συγκεκριμένο βίντεο σε κυπριακό φόρουμ , αυτός που το πόσταρε εκεί όταν του έθεσα την άποψη μου στο θέμα μου έδωσε την εξής απάντηση:
"i alithkia eni oti en eida tin ekpompi...alla etsi evala oti video mou estilan"

Ίλαντρος said...

Κωλοσφόντζι του Τάσσου; Μα ο Παυλίδης; Εσυγχίστηκετε. Κωλοσφόντζι του Τάσσου εν ο σύντροφος Γιάννης Νικολάου.

Σταρχεία μου said...

Χαλόου, εδιάβασες το βιβλίο που έγραψε μαζί με το άλλο όμορφο παιδί(Ιγνατίου) για τα γεγονότα του Μπούργκενστοκ; Μήπως θυμάσαι και τις ανταποκρίσεις τους τότε; Εγώ τις θυμάμαι πολύ καλά. Όπως και ότι οι διαρροές των εγγράφων γίνονταν πολύ συχνά από τους δυο αυτούς;

apodimos Kypreos said...

Μπαρδόν,

Ότι και αν προηγήθηκε, ο επόμενος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.

Ίλαντρος said...

σταρχεία, υποθέτω αναφέρεσαι στο Μυστικό Παζάρι των Ιγνατίου, Βενιζέλου και Μελέτη. Αυτός που υποβάλλει τις ερωτήσεις είναι ο Μιχάλης Παυλίδης. Έχασα τίποτα;

Πάντως για τους συγγραφείς του βιβλίου και τις ανταποκρίσεις τους συμφωνούμε απόλυτα.

Σημείωση: ο Ιγνατίου είναι από καθαρόαιμη αριστερή οικογένεια. Όπως και ο Γιαννάκης Νικολάου. Γιατί άραγε τόσα κωλοσφόντζια του Τάσου από την αριστερά;

(Ρωτώ γιατί δεν ξέρω, δεν υπαινίσσομαι τίποτα. )

Σταρχεία μου said...

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι η ουρά του συναδέρφου του στο Mega. Και στο βιβλίο έχει ανάμειξη (απ΄ όσα γνωρίζω, μπορεί και να κάνω λάθος), αλλά και στις κομπίνες με τα έγγραφα.
Δεν ξέρω το γενεαλογικό δέντρο των άλλων δημοσιογράφων, αλλά η στάση τους αγγίζει μάλλον την ακροδεξιά (εκτός και αν ισχύει το "τα δυο άκρα πάντα εφάπτονται").

Ίλαντρος said...

Μάλλον θα τον συγχίζεις με άλλο. Ο Παυλίδης αποκλείεται να είναι Τασσικός. Έχει και εκπομπή στο Σούπερ Σπορ μαζί με τον Κυριάκο Πιερίδη. Τασσικός είναι σίγουρα ο Βενιζέλος, ο οποίος πέρασε και από τον Κήρυκα.

Όμως έχεις δίκαιο ότι τα δύο άκρα εφάπτονται.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=PY3pS0LoXuU

ta 9 lepta prin to clip dame

Σταρχεία μου said...

Λαλείς να το συγχίζω με τον Άντρο;;; Μα εγώ είπα που την αρχή για ποιον μιλώ και χθες επιβεβαίωσα αυτά που έγραψα. Αν έχεις πρόσβαση σε δημοσιογραφικά αρχεία, θα το επιβεβαιώσεις και συ. Έχω την εντύπωση, ότι και ο Δρουσιώτης τον παρουσιάζει κάποια στιγμή, αλλά γι΄αυτό δεν είμαι βέβαιη.
Τέλος, γιατί να συζητούμε; Δες τη συνέντευξη από την αρχή και δε γίνεται να μη δεις, ότι ο Χριστόφιας δεχόταν επίθεση για πολλή ώρα πριν τη σκηνή (και ξαναλέω, επίθεση πολύ σπάνια για τα κυπριακά δεδομένα).

kyriakos said...

Ο Χριστόφιας απαντούσε την ίδια ερώτηση για μισή ώρα
Πριν αγανακτήσει ο άνθρωπος..
Όσο για τον ΛΟΓΟC.. ουπς..το ΜΕΓΑ…
Ο θεός να τους ελεήσει.. δεν νομίζω να τους πάρει κανένας σοβαρά σαν δημοσιογράφους ΞΑΝΑ ιδίως μετά τα EXIT POLL τους

Το γελοίο ξέρετε πιο είναι?
Οι ακροδεξιοί και Τασικοι μπορεί να κατηγόρησαν τον Χριστόφια για Αυταρχισμό αλλά καταβάθως γούσταραν (ιδίως οι οπαδοί του Τάσου)
Να μην σας πω ότι τον ψήφισαν κιόλας!!
Το έδειξε και η κάλπη!

Από πού ως που? κάποιος που υποστήριζε τον ΑΡΧΙΑΥΤΑΡΧΙΚΟ τασσο να ενοχληθεί από τον αυταρχισμό που έδειξε ο Χριστόφιας?
Αυτοί που ενοχλήθικαν είναι οι πραγματικοί αριστεροί οπαδοί του κόμματος